Attylet anvendes til fortykning af kolde og varme retter og drikke.
Attylet giver en fin jævn struktur med hurtig vandoptagelse uden kogning.
Attylet er velegnet til fortykning af supper, puréer, saftevand, juice.
Attylet kan ligeledes anvendes i gelé- og tyktflydende kost og er let opløseligt i alle former for kolde og varme væsker.
Attylet anvendes direkte fra emballagen og drysses i det ønskede produkt, hvorefter der straks røres rundt.
Dosering:
Dosering er afhængig af anvendte produkter og den fortykning der ønskes.
Vejledende dosering: 4 - 9 g pr. 100 ml
Væsker: ca. 1 - 2 spsk. pr. 100 ml
Puréer: ca. ½ - 1½ spsk. pr. 100 ml
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi: 1620 kJ/390 Kcal
Protein: 0-1 g
Kulhydrat: 93 g
Fedt: 0-1 g
Ingredienser:
Modificeret majsstivelse (E1442), maltodextrin, fortykningsmiddel: guargummi